طرز تهيه پتاژ گوجه فرنگي

۱۷ بازديد

 

پتاژ گوجه فرنگي 

 

مواد لازم براي تهيه پتاژ گوجه فرنگي

 

آبگوشت  5 ليوان  .  آرد 2 قاشق سوپخوري (50گرم)  .  كره 50 گرم

رب گوجه فرنگي 3 تا 4 قاشق سوپخوري  .  جعفري خرد شده (به دلخواه)

نان تست (به دلخواه)  .  خامه 3 قاشق (به دلخواه)  .  نمك و فلفل سياه

 

 

طرز تهيه: قابلمه نچسبي را حاضر كنيد و آرد را باكره در آن كمي سرخ كنيد.

 

آبگوشت را كم كم داخل مخلوط آرد بريزيد و هم بزنيد تا آرد در آبگوشت كاملا حل شود تا پس از اينكه چند جوش زد، غليظ گردد. سپس رب گوجه فرنگي و نمك و فلفل را اضافه كنيد و اجازه دهيد تا پتاز خوب غليط و جا افتاده شود.

 

هنگام سرو پتاژ گوجه لذيذ، كمي جعفري خرد كرده و در صورت تمايل 2 تا 3 قاشق سوپخوري خامه روي آن بريزيد و با نان تست تازه سرو كنيد و لذت ببريد.

 

پتاژ گوجه براي وعده شام بسيار مناسب و سبك است.

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.