طرز تهيه سوپ تورتليني

۲۰ بازديد

سوپ تورتليني

 

مواد لازم براي تهيه سوپ تورتليني

 

تره فرنگي 2 عدد  .  روغن زيتون 6 قاشق سوپخوري   .  كدوخورشتي 2 عدد

سير 1 حبه   .  گوجه فرنگي رسيده 300 گرم   .  جعفري تازه 1  مشت

ترشي يا شور شپله 1/5 قاشق سوپخوري  .  آب مرغ يا سبزيجات 4/5 ليتر

ماكاروني يا پاستاي صدفي 250 گرم   .  نمك  .  پودر فلفل سياه

 

سوپ تورتليني

 

اين غذاي سالم و آسان يك سوپ سبزيجات و پاستاي تابستاني است. اگر مي خواهيد در زمان پخت، بيشتر صرفه جويي كنيد، گوجه ها را با يك كنسرو گوجه فرنگي جايگزين كنيد. مخلوط شپله و جعفري طعم گياهيِ دلپذيري به آن مي دهد.

 

 

سوپ تورتليني

 

طرز تهيه: بخش سفت و سبز تره فرنگي را ببريد و دور بريزيد، سپس بخش هاي سبز كمرنگ و سفيد را به شكل حلقه هاي بسيار نازك خرد كنيد. دو قاشق سوپخوري روغن زيتون را در يك قابلمه ي بزرگ حرارت دهيد و تره فرنگي ها را به آن اضافه كرده و كمي تفت دهيد. كدوخورشتي ها را به صورت مكعبي يا گرد خرد كنيد و در قابلمه بريزيد. آن ها را با نمك و فلفل مزه دار كنيد. اجازه دهيد اين مواد 10 دقيقه بپزند تا نرم شوند.

 

در اين زمان سير را له كرده و به قابلمه بيفزاييد. گوجه ها را درشت خرد كرده و سر گوجه ها را جدا كنيد. برگ هاي جعفري و شپله را ريز كرده، سپس آنها را در يك كاسه ي كوچك با باقي مانده ي روغن و كمي نمك و فلفل مخلوط كنيد.

 

 

سوپ تورتليني

 

هنگامي كه سبزيجات نرم شدند، گوجه فرنگي را به قابلمه بيفزاييد. چند دقيقه آنها را بجوشانيد تا زماني كه عصاره ي گوجه فرنگي به بيرون تراوش كرده و نرم به نظر برسد.

 

آب مرغ يا سبزيجات را روي سبزيجات ريخته و يك جوش مي دهيم. سپس پاستاهاي شكل دار را اضافه كرده و مي گذاريم 2 دقيقه يا تا زماني كه پاستا كاملا پخته شود بجوشد (زمان پخت پاستاها فرق مي كند پس بايد دستورالعمل روي بسته بندي را چك كنيد).

 

سوپ را مزه دار كنيد. آن را در كاسه اي ريخته با سس جعفري و شپله سرو كنيد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.