سه شنبه ۰۲ شهریور ۹۵ ۱۹:۱۴ ۳۹ بازديد
مواد لازم براي تهيه پتاژ گوجه فرنگي
آبگوشت 5 ليوان . آرد 2 قاشق سوپخوري (50گرم) . كره 50 گرم
رب گوجه فرنگي 3 تا 4 قاشق سوپخوري . جعفري خرد شده (به دلخواه)
نان تست (به دلخواه) . خامه 3 قاشق (به دلخواه) . نمك و فلفل سياه
طرز تهيه: قابلمه نچسبي را حاضر كنيد و آرد را باكره در آن كمي سرخ كنيد.
آبگوشت را كم كم داخل مخلوط آرد بريزيد و هم بزنيد تا آرد در آبگوشت كاملا حل شود تا پس از اينكه چند جوش زد، غليظ گردد. سپس رب گوجه فرنگي و نمك و فلفل را اضافه كنيد و اجازه دهيد تا پتاز خوب غليط و جا افتاده شود.
هنگام سرو پتاژ گوجه لذيذ، كمي جعفري خرد كرده و در صورت تمايل 2 تا 3 قاشق سوپخوري خامه روي آن بريزيد و با نان تست تازه سرو كنيد و لذت ببريد.
پتاژ گوجه براي وعده شام بسيار مناسب و سبك است.