دوشنبه ۰۱ شهریور ۹۵ ۲۱:۳۸ ۵ بازديد
- پياز خلال شده 550 گرم
- سس بشامل رقيق 1 ليوان
- آب مرغ 1 ليتر
- پنير پيتزا رنده شده 150 گرم
- روغن مايع 50 گرم
- آب ليمو 2 قاشق
- سس سويا 2 قاشق
- برگ بو 2 عدد
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- نان تست مكعبي به دلخواه
سوپ پياز فرانسوي
طرز تهيه: در يك قابلمه نسوز و نچسب، پيازهاي خلال شده را بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كمي نرم شوند. سپس سس سويا و نمك و فلفل را درون قابلمه بريزيد و با پياز تفت دهيد. حالا آب مرغ و سسس بشامل رقيق را به همراه برگ بو اضافه كنيد و اجازه دهيد به مدت 20 تا 25 دقيقه با شعله ملايم جا بيفتد.
برگ بو ها را از قابلمه خارج كنيد و 2 قاشق آبليمو اضافه كنيد. پنير را در سوپ ريخته و 5 دقيقه ديگر روي حرارت خيلي ملايم قرار دهيد. در نهايت مي توانيد اين سوپ غليظ و خوشمزه را با تكه هاي نان تست سرخ شده يا نان سوخاري ميل كنيد و لذت ببريد.
نكته: در مرحله اضافه كردن بشامل ممكن است به دليل وجود آرد در سس، سوپ سر برود، پس حرارت را مداوم كنترل كنيد.