طرز تهيه آش گوجه فرنگي و برنج

۱۳ بازديد

 

tomato rice soup

 

آش گوجه فرنگي

 

تره و جعفري خرد شده 1 كيلو  .  آب گوجه فرنگي 1 ليتر  .  كنسرو لوبيا 1 قوطي

نعناع خشك 100 گرم   .   آب غوره 1 پيمانه   .   زردچوبه 1 قاشق غذاخوري

فلفل 1 قاشق مرباخوري   .  برنج 2 پيمانه  .   پياز داغ 1 پيمانه  .   نمك

 

 

طرز تهيه: ابتدا برنج را از قبل در آب بدون نمك خيس كنيد تا كاملا له شود.

 

برنج را آبكشي كنيد و آن را در قابلمه مورد نظرتان بريزيد. 2/3 پارچ آب (1 ليتر) و تره و جعفري را در قابلمه بريزيد. لوبيا پخته و آب گوجه فرنگي را نيز اضافه كنيد.

 

قابلمه را روي حرارت قرار دهيد و بگذاريد تا كاملا آش جا بيفتد. پياز داغ و زردچوبه را تفت دهيد و داخل آش بريزيد. نعناع خشك را در آش ريخته و در آخر آبغوره و نمك و فلفل را اضافه كنيد.

 

اين آش هرچه تندتر باشد، خوشمزه تر مي شود. بنابراين اگر دوست داريد مي توانيد از فلفل به دلخواه استفاده كنيد. پس از كشيدن آش نعناع داغ فراوان روي آن بريزيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.