طرز تهيه سوپ اسفناج | سوپ گرم زمستاني

۱۰ بازديد

 

creamy spinach soup

 

سوپ اسفناج و خامه

 

اسفناج تازه 500 گرم  .  خامه سفت 6 فنجان  .  آب نمك رقيق  5 ليوان

آرد سبوس دار 3 قاشق  .  تخم مرغ پخته 2 عدد  .  آب گوشت 1/2 فنجان

پياز كوچك خرد شده 2 عدد  .  كره 25 گرم  .  نمك  .  فلفل سياه

 

 

طرز تهيه: برگ هاي اسفناج را كاملا پاك كرده و ساقه هاي اضافي را جدا كنيد. آب نمك رقيق را بجوشانيد و در آن بريزيد. اجازه دهيد تا مواد 5 تا 6 دقيقه بجوشد. اسفناج را بيرون بياوريد و آب اضافي آن را بگيريد.

 

 

اسفناج ها را با چرخ گوشت يا مخلوط كن كاملا خرد كنيد. سپس پيازهاي خرد شده را در كره تفت دهيد تا زماني كه پيازها طلائي شوند، آنگاه آن را از روي حرارت برداشته و آرد را روي آن بپاشيد.

 

 

مجددا آن را از روي حرارت بگذاريد و حدودا 1 تا 2 دقيقه آن را كاملا هم بزنيد تا آرد پخته شود. آب اسفناج ها را گرفته و همراه با آبگوشت به آن اضافه كنيد. كاملا هم بزنيد تا تبديل به سوپ يكدست شود. مجددا آن را از روي حرارت برگردانيد و بجوشانيد.

 

 

پوره اسفناج چرخ شده و خامه را به آن اضافه كنيد و پس از آن ادويه را اضافه كنيد و كمي حرارت دهيد. سوپ را در كاسه ريخته و روي آن را با فلفل و تخم مرغ حلقه شده تزئين كنيد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.