طرز تهيه سوپ سيب زميني و كرفس | بهترين سوپ سبزيجات فصل

۲۰ بازديد

 

سوپ سيب زميني و كرفس

 

مرغ ريش شده 1 ليوان  .  كرفس  2 ساقه  .  پياز كوچك خرد شده 1 عدد  .  سيررنده شده 3 حبه  . آب مرغ 1 ليوان

سيب زميني متوسط خرد شده 8 عدد  .  كره 100 گرم  .  آرد 1/4 ليوان  .  ترخون خشك 1 قاشق چايخوري

خامه 3/4 ليوان  .  گشنيز خرد شده 3 قاشق چايخوري  .  نمك  .  فلفل سياه

 

poatato celery soup1

 

طرز تهيه: مرغ ريش ريش شده را به همراه نصف كره در قابلمه اي تفت دهيد و سپس مرغها را بيرون بياوريد و كنار بگذاريد. در همان قابلمه پيازهاي خرد شده را تفت دهيد تا بي رنگ شوند. حالا كرفس را خرد كنيد و همراه با سير رنده شده به پياز اضافه كنيد.

 

سيب زميني هاي خرد شده را به مواد اضافه كنيد. به مدت 4 يا 5 دقيقه خوب بهم بزنيد. حالا مرغ را درون قابلمه بريزيد و سپس آب مرغ را اضافه كنيد. اگر آب مرغ روي مواد را نپوشاند، كمي آب جوش درون قابلمه بريزيد و در قابلمه را بگذاريد و اجازه دهيد محتويات به آرامي باهم بجوشند.

 

poatato celery soup2

 

در يك تابه كره باقي مانده را آب كنيد و آرد را اضافه كنيد و هم بزنيد. وقتي يكدست و غليظ شد، خامه را اضافه كنيد و كمي بعد به ترتيب ترخون و گشنيز را در آن بريزيد.  2 يا 3 دقيقه مخلوط را هم بزنيد و سپس به قابلمه سوپ اضافه كنيد. بعد از  4 يا 5 دقيقه جوشيدن و جا افتادن سوپ مي توانيد آن را ميل كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.