سوپ سيب زميني و كرفس
مرغ ريش شده 1 ليوان . كرفس 2 ساقه . پياز كوچك خرد شده 1 عدد . سيررنده شده 3 حبه . آب مرغ 1 ليوان
سيب زميني متوسط خرد شده 8 عدد . كره 100 گرم . آرد 1/4 ليوان . ترخون خشك 1 قاشق چايخوري
خامه 3/4 ليوان . گشنيز خرد شده 3 قاشق چايخوري . نمك . فلفل سياه
طرز تهيه: مرغ ريش ريش شده را به همراه نصف كره در قابلمه اي تفت دهيد و سپس مرغها را بيرون بياوريد و كنار بگذاريد. در همان قابلمه پيازهاي خرد شده را تفت دهيد تا بي رنگ شوند. حالا كرفس را خرد كنيد و همراه با سير رنده شده به پياز اضافه كنيد.
سيب زميني هاي خرد شده را به مواد اضافه كنيد. به مدت 4 يا 5 دقيقه خوب بهم بزنيد. حالا مرغ را درون قابلمه بريزيد و سپس آب مرغ را اضافه كنيد. اگر آب مرغ روي مواد را نپوشاند، كمي آب جوش درون قابلمه بريزيد و در قابلمه را بگذاريد و اجازه دهيد محتويات به آرامي باهم بجوشند.
در يك تابه كره باقي مانده را آب كنيد و آرد را اضافه كنيد و هم بزنيد. وقتي يكدست و غليظ شد، خامه را اضافه كنيد و كمي بعد به ترتيب ترخون و گشنيز را در آن بريزيد. 2 يا 3 دقيقه مخلوط را هم بزنيد و سپس به قابلمه سوپ اضافه كنيد. بعد از 4 يا 5 دقيقه جوشيدن و جا افتادن سوپ مي توانيد آن را ميل كنيد.