طرز تهيه سوپ جو و ماش

۷ بازديد

 

سوپ جو و ماش

 

جو 1/2 ليوان  .  ماش 1/2 ليوان  .  هويج 2 عدد  .  برنج نيم دانه 1/4 ليوان  .  شير 1 ليوان

عصاره مرغ 1 بسته  .  جعفري خرد شده 4 قاشق غذاخوري  .  آبليموي تازه مقدار لازم

 

طرز تهيه : جو و ماش را از 1 ساعت قبل خيس دهيد ، جو و ماش را بشوييد و همراه با برنج نيم دانه داخل قابلمه اي بريزيد ، 6 ليوان آب اضافه كنيد و با حرارت ملايم بگذاريد مواد نيم پز شوند و جو باز شود.

 

هويج را پوست بگيريد و درشت رنده كنيد سپس هويج رنده شده و عصاره مرغ را به مواد سوپ اضافه كنيد ، پس از اينكه مواد پختند شير را داغ كنيد و به سوپ اضافه نماييد ( شير را داغ كنيد تا سوپ نبرد ) ، در اواخر پخت جعفري خرد شده ، نمك و فلفل اضافه كنيد.

 

اجازه دهيد سوپ جا بيفتد و غليظ شود سپس سوپ را در ظرف بريزيد و با آبليموي تازه سرو كنيد.

 

نكته ها : ميتوانيد به جاي شير از 1 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي استفاده كنيد ، ميتوانيد به جاي برنج در اواخر پخت از مقداري رشته سوپ خرد شده استفاده كنيد ، به جاي عصاره مرغ ميتوانيد از مرغ يا آب مرغ استفاده كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.