سوپ جو و ماش
جو 1/2 ليوان . ماش 1/2 ليوان . هويج 2 عدد . برنج نيم دانه 1/4 ليوان . شير 1 ليوان
عصاره مرغ 1 بسته . جعفري خرد شده 4 قاشق غذاخوري . آبليموي تازه مقدار لازم
طرز تهيه : جو و ماش را از 1 ساعت قبل خيس دهيد ، جو و ماش را بشوييد و همراه با برنج نيم دانه داخل قابلمه اي بريزيد ، 6 ليوان آب اضافه كنيد و با حرارت ملايم بگذاريد مواد نيم پز شوند و جو باز شود.
هويج را پوست بگيريد و درشت رنده كنيد سپس هويج رنده شده و عصاره مرغ را به مواد سوپ اضافه كنيد ، پس از اينكه مواد پختند شير را داغ كنيد و به سوپ اضافه نماييد ( شير را داغ كنيد تا سوپ نبرد ) ، در اواخر پخت جعفري خرد شده ، نمك و فلفل اضافه كنيد.
اجازه دهيد سوپ جا بيفتد و غليظ شود سپس سوپ را در ظرف بريزيد و با آبليموي تازه سرو كنيد.
نكته ها : ميتوانيد به جاي شير از 1 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي استفاده كنيد ، ميتوانيد به جاي برنج در اواخر پخت از مقداري رشته سوپ خرد شده استفاده كنيد ، به جاي عصاره مرغ ميتوانيد از مرغ يا آب مرغ استفاده كنيد.