طرز تهيه سوپ قارچ و مرغ خامه اي

۶ بازديد

 

سوپ قارچ و مرغ خامه اي

 

قارچ خرد شده 4 ليوان  .  سينه مرغ 2 عدد  .  پياز 1 عدد  .  شير 1 ليوان  .  خامه 1 ليوان

كره 2 قاشق غذاخوري  .  آرد 2 قاشق غذاخوري  .  برگ بو 2 عدد  .  نمك و فلفل سياه مقدار لازم

 

سوپ قارچ

 

طرز تهيه : پياز را خرد كنيد و با مقداري روغن تفت دهيد تا نرم شود سپس قارچ هاي خرد شده را اضافه كنيد و تفت دهيد تا قارچ ها نرم شوند.

 

سينه مرغ خرد شده ، 4 ليوان آب ، برگ بو ، نمك و فلفل را به قارچ هاي تفت خورده اضافه كنيد و حدود 1 ساعت بگذاريد سوپ به آرامي بجوشد و مرغ بپزد.

 

سوپ قارچ

 

آرد و كره را داخل ماهيتابه اي بريزيد و كمي تفت دهيد تا آرد طلايي شود سپس شير را اضافه كنيد و اين مخلوط را داخل سوپ بريزيد و مخلوط كنيد.

 

پس از 10 – 15 دقيقه كه سوپ غليظ شد و جا افتاد از روي حرارت برداريد و با خامه مخلوط كنيد سپس در ظرف بريزيد و همراه با نان سرو كنيد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.