چهارشنبه ۰۳ شهریور ۹۵ ۱۹:۱۸ ۶ بازديد
سوپ قارچ و مرغ خامه اي
قارچ خرد شده 4 ليوان . سينه مرغ 2 عدد . پياز 1 عدد . شير 1 ليوان . خامه 1 ليوان
كره 2 قاشق غذاخوري . آرد 2 قاشق غذاخوري . برگ بو 2 عدد . نمك و فلفل سياه مقدار لازم
طرز تهيه : پياز را خرد كنيد و با مقداري روغن تفت دهيد تا نرم شود سپس قارچ هاي خرد شده را اضافه كنيد و تفت دهيد تا قارچ ها نرم شوند.
سينه مرغ خرد شده ، 4 ليوان آب ، برگ بو ، نمك و فلفل را به قارچ هاي تفت خورده اضافه كنيد و حدود 1 ساعت بگذاريد سوپ به آرامي بجوشد و مرغ بپزد.
آرد و كره را داخل ماهيتابه اي بريزيد و كمي تفت دهيد تا آرد طلايي شود سپس شير را اضافه كنيد و اين مخلوط را داخل سوپ بريزيد و مخلوط كنيد.
پس از 10 – 15 دقيقه كه سوپ غليظ شد و جا افتاد از روي حرارت برداريد و با خامه مخلوط كنيد سپس در ظرف بريزيد و همراه با نان سرو كنيد.