شنبه ۰۶ شهریور ۹۵ ۱۸:۵۱ ۶ بازديد
مواد لازم
- پاي مرغ 10 عدد
- هويج 1 عدد
- پياز 1 عدد
- كرفس خرد شده 1 ليوان
- آويشن تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوري
- برگ بو 1 عدد
- فلفل سبز 1 عدد
سوپ پاي مرغ و سبزيجات
طرز تهيه : داخل قابلمه تا نيمه آب بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش بيايد. پاهاي مرغ تميز شده را به آب جوش اضافه كنيد و پس از 5 دقيقه كه جوشيد با آب سرد آبكشي كنيد.
داخل قابلمه چند قاشق روغن بريزيد. پياز خرد شده را اضافه كنيد و تفت دهيد تا نرم شود. سپس كرفس خرد شده و آويشن را اضافه كنيد.
پاهاي مرغ آبكشي شده ، برگ بو ، نمك ، هويج خرد شده ، فلفل سبز و چند ليوان آب اضافه كنيد. حرارت را زياد كنيد تا آب به جوش بيايد؛ سپس حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد با حرارت ملايم سوپ بپزد و جا بيفتد.
بدليل وجود ژلاتين در پاي مرغ اين سوپ را بايد داغ سرو كنيد. اگر سوپ سرد شود به صورت ژله اي در خواهد آمد.