شنبه ۰۶ شهریور ۹۵ ۱۸:۵۱ ۴ بازديد
مواد لازم
- سينه مرغ 1 عدد
- برنج 1/2 ليوان
- پياز 1 عدد
- گشنيز خرد شده 1 قاشق غذاخوري
- خامه 4 قاشق غذاخوري
- سير 2 حبه
- زيره 1/2 قاشق چايخوري
- دارچين 1/4 قاشق چايخوري
- پودر هل 1/4 قاشق چايخوري
- زنجبيل 1 قاشق چايخوري
- زردچوبه 1/4 قاشق چايخوري
سوپ مرغ و گشنيز خامهاي
طرز تهيه : برنج ، سينه مرغ خرد شده ، سير ، مقداري نمك و فلفل را داخل قابلمهاي بريزيد. چند ليوان آب اضافه كنيد و با حرارت متوسط اجازه دهيد مرغ و برنج بپزند.
پياز را خلالي خرد كنيد و با مقداري روغن تفت دهيد تا نرم شود. در ادامه گشنيز خرد شده ، زيره ، دارچين ، هل ، زردچوبه و زنجبيل را اضافه كنيد و تفت دهيد تا پياز سرخ شده و ادويه ها جذب پياز شود. سپس خامه را اضافه كنيد و از روي حرارت برداريد.
مخلوط پياز و خامه را به مرغ و برنج پخته اضافه كنيد و پس از اينكه 2 دقيقه با حرارت ملايم جوشيد سوپ را در ظرف بكشيد و سرو كنيد ( ميتوانيد به جاي خامه از شير استفاده كنيد ).