شنبه ۰۶ شهریور ۹۵ ۱۸:۵۲ ۴ بازديد
مواد لازم
- تره فرنگي يا پيازچه 2 عدد
- قارچ 200 گرم
- نودل 300 گرم
- شويد 2 قاشق غذاخوري
- خامه 1 ليوان
- آب مرغ 1 ليوان
- سير 3 حبه
- پنير پارمزان براي تزيين
- نمك و فلفل به مقدار لازم
سوپ قارچ و نودل خامه اي
طرز تهيه : داخل ماهيتابه چند قاشق روغن بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا داغ شود. سپس تره فرنگي يا پيازچه خرد شده را اضافه كنيد و تفت دهيد تا نرم شود.
قارچ ها را درشت خرد كنيد. سپس قارچ و سير خرد شده را به تره فرنگي ها اضافه نماييد. با حرارت متوسط تفت دهيد تا قارچ ها نرم شوند و آب غذا كشيده شود.
پس از اينكه آب قارچ ها كشيده شد آب مرغ ، خامه ، شويد ، نمك و فلفل را اضافه كنيد. هم بزنيد تا سوپ به جوش بيايد ، حرارت را كم كنيد و نودل را با دست خرد كنيد و داخل سوپ بريزيد. سپس اجازه دهيد سوپ كمي بجوشد و غليظ شود. سوپ را در ظرف بكشيد و با پنير پارمزان رنده شده تزيين و سرو كنيد.
نكته ها : ميتوانيد داخل سوپ از مرغ پخته ريش ريش شده هم استفاده كنيد ، به جاي نودل هم ميتوانيد از پاستا يا ماكاروني فرمي استفاده كنيد.