طرز تهيه آش ماست

۵ بازديد

آش ماست

 

آش

 

طرز تهيه : لپه را از چند ساعت قبل خيس دهيد. داخل قابلمه كمي روغن بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد.

 

2 عدد پياز را خلالي خرد كنيد و داخل قابلمه بريزيد و كمي زردچوبه اضافه كنيد. تفت دهيد و پس از اينكه پياز نرم شد لپه هاي خيس خورده را اضافه كنيد. مجدد كمي تفت دهيد سپس 4 ليوان آب اضافه كنيد. حرارت را كم كنيد و در قابلمه را ببنديد تا لپه بپزد.

 

آش

 

برنج را بشوئيد و با 4 ليوان آب درون قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا خوب بپزد و لعاب بياندازد. سپس سيرهاي كوبيده و لپه پخته را به برنج اضافه كنيد ( سيرها را با مقداري نمك ، فلفل و زردچوبه بكوبيد ).

 

سبزي آش ( تركيب مساوي تره ، گشنيز ، جعفري ، نعنا ) را بشوييد و ساطوري كنيد ( ريز خرد كنيد ). سپس همزمان با اضافه كردن لپه ، سبزي را نيز به برنج اضافه كنيد و اجازه دهيد آش جا بيفتد ( در طول پخت در قابلمه را باز بگذاريد ، در مدت پخت آش را هم بزنيد تا ته نگيرد ).

 

آش

 

در فاصله اي كه آش آماده ميشود 1 عدد پياز را رنده كنيد و با فشار دست آب اضافي اش را بگيريد و داخل كاسه اي بريزيد. گوشت چرخ كرده و نمك و فلفل را اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد؛ سپس گوشت را قلقلي كنيد. گوشت هاي قلقلي را در روغن سرخ كنيد و در اواخر كار همراه با 1 عدد پياز سرخ شده به آش اضافه كنيد.

 

پس از اينكه آش اماده شد از روي حرارت برداريد؛ سپس ماست را به آش اضافه كنيد و هم بزنيد. آش را در كاسه بريزيد و سرو كنيد ( ماست را پيش از اضافه كردن به آش كمي با قاشق هم بزنيد تا ماست نبرد ).

 

نكته ها : ميتوانيد در صورت تمايل مقدار سبزي آش را كمتر يا بيشتر كنيد. دقت كنيد كه استفاده بيش از حد نعنا آش را تلخ ميكند. در طول مدت پخت اگر آب آش كم بود ميتوانيد آب جوش اضافه كنيد.

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.