مواد لازم
- گوجه فرنگي خرد شده 2 ليوان
- پياز 2 عدد
- سير 5 حبه
- روغن زيتون 5 قاشق غذاخوري
- نان تست خرد شده 4 عدد
- آب مرغ 2 ليوان
- سبزي ريحان يا پونه كوهي 1 قاشق چايخوري
سوپ گوجه فرنگي و نان تست
طرز تهيه : روغن زيتون يا روغن مايع را داخل قابلمه اي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گرم شود. پيازها را خرد كنيد و در روغن تفت دهيد تا سبك شوند. سپس سيرهايي كه ريز خرد كرده ايد را اضافه كنيد.
گوجه فرنگي را پوست بگيريد ( گوجه فرنگي ها را 1 دقيقه در اب جوش بريزيد سپس داخل ظرف اب سرد بيندازيد تا پوست شان به راحتي جدا شود ). گوجه فرنگي هاي پوست گرفته را خرد كنيد و به پياز و سير اضافه نماييد.
چند دقيقه گوجه فرنگي ها را تفت دهيد. سپس آب مرغ و سبزي ريحان يا پونه ، نمك و فلفل را اضافه كنيد. حرارت را زياد كنيد تا سوپ به جوش بيايد، سپس حرارت را كم كنيد و در قابلمه را ببنديد. به مدت 25 دقيقه بگذاريد سوپ به ارامي بجوشد.
در اين فاصله نان تست را آماده كنيد. نان هاي تست را به شكل مكعبي خرد كنيد . داخل ماهيتابه چند قاشق روغن بريزيد و نان ها را با حرارت ملايم تفت دهيد تا طلايي شوند. طرف ديگر نان ها را نيز طلايي كنيد.
پس از 25 دقيقه كه سوپ جوشيد بايد نان هاي تست را اضافه كنيد. با حرارت كم اجازه دهيد نان ها 5 دقيقه در داخل سوپ بجوشند.
پس از 5 دقيقه قابلمه را از روي حرارت برداريد. 10 دقيقه به سوپ استراحت دهيد سپس در ظرف بكشيد و با ريحان و پنير پارمزان رنده شده تزيين و سرو كنيد.