سه شنبه ۱۶ شهریور ۹۵ ۱۲:۱۶ ۷ بازديد
مواد لازم
- مرغ 400 گرم
- بلغور گندم 4 ليوان
- شير 2 ليوان
- شكر ، دارچين ، نمك و كره به مقدار لازم
حليم مرغ
طرز تهيه : بلغور گندم و مرغ را جداگانه بپزيد . مرغ پخته را ريش ريش كنيد سپس به گندم هاي پخته اضافه نماييد.
قابلمه حليم را روي حرارت ملايم قرار دهيد و شير را اضافه كنيد. پس از اينكه حليم غليظ شد هم بزنيد تا حليم ته نگيرد . پس از آماده شدن حليم مقدار كمي نمك بزنيد. سپس در ظرف بريزيد و با كره آب شده ، پودر دارچين و شكر تزيين و سرو كنيد ( ميتوانيد براي يكدست شدن حليم پس از اضافه كردن شير حليم را با ميكسر بزنيد ).
نكته ها : ميتوانيد در زمان پخت حليم 1 چوب دارچين داخل آن بيندازيد و پس از پخت چوب دارچين را خارج كنيد . هرچه حرارت زير قابلمه حليم كمتر باشد و حليم بيشتر بماند خوشمزه تر خواهد شد. ميتوانيد بجاي مرغ از گوشت بلدرچين و بوقلمون نيز استفاده كنيد.