مواد لازم
- هويج 1 عدد
- پياز 1 عدد
- قارچ خرد شده 1 ليوان
- شير 2 ليوان
- روغن مايع 3 قاشق غذاخوري
- كره 4 قاشق غذاخوري
- آرد سفيد 4 قاشق غذاخوري
- آب 1 ليوان
- عصاره گوشت، نمك و فلفل به مقدار لازم
سوپ قارچ و هويج
طرز تهيه : داخل قابلمه 3 قاشق غذاخوري روغن بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد. پياز و هويج رنده شده را داخل قابلمه بريزيد و تفت دهيد تا نرم شوند. سپس قارچ هاي خرد شده را اضافه كنيد و 5 دقيقه ديگر تفت دهيد تا قارچ ها نيز نرم شوند.
آب و شير را باهم مخلوط كنيد و به مواد داخل قابلمه اضافه نماييد. حرارت را زياد كنيد تا سوپ شروع به جوشيدن كند. سپس نمك ، فلفل و مقداري پودر عصاره گوشت اضافه كنيد و هم بزنيد تا مواد خوب مخلوط شوند ( در صورت تمايل بجاي عصاره گوشت ميتوانيد از نصف ليوان اب گوشت استفاده كنيد ).
كره را روي حرارت آب كنيد و داخل كاسه اي بريزيد. ارد را كم كم اضافه كنيد و هم بزنيد تا يكدست شود. سپس اين سس را به سوپ اضافه و حرارت را ملايم كنيد تا سوپ جا بيفتد. پس از اماده شدن سوپ را داخل ظرف بريزيد و داغ سرو كنيد.
بدليل وجود كره بايد سوپ را سريع و بصورت داغ سرو كنيد تا سرد و سفت نشود. ميتوانيد ظرف سوپ را داخل ماكروفر داغ كنيد . سپس سوپ را داخل ظرف بريزيد تا سوپ تان داغ بماند.